Liberální systém zdravotnictví USA - Horáková, Kateřina; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
není k dispozici
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: management [obor bakal. práce]; zdravotnictví; bakalářské práce; health service; bachelor's theses