Analýza užití finančního modulu ERP systému v praxi - Olšovský, Martin; Kunstová, Renata, 1962-; Kapitán, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této práce je analýza finančního modulu ERP softwaru Microsoft Dynamics AX 4.0 v praxi. Využitím zkušeností z praxe a průzkumů mezi uživateli zkoumá fungování programu v existující firmě a analyzuje funkcionalitu jeho finančního modulu. Po úvodu následuje kapitola, která popisuje obecně ERP softwary, jejich historii a vývoj. Třetí kapitola popisuje implementaci softwaru ve sledované firmě, aplikační architekturu firmy a seznamuje s implementovanými moduly Axapty. Čtvrtá kapitola začíná zkoumat využití finančního modulu Axapty ve firmě průzkumem mezi jejími uživateli. Pátá kapitola pak rozebírá jednotlivé zjištěné problémy a omezení. Šestá kapitola hledá řešení problémů uvedených v páté kapitole a možná vylepšení finančního modulu Axapty. Závěr shrnuje celou práci a hodnotí využití a funkcionalitu finančního modulu Axapty ve firmě.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; podnikové informační systémy; finanční management; bakalářské práce; management information systems; financial management; bachelor's theses