Finanční analýza Plzeňský Prazdroj, a.s. - Fuller, Jan (2009)
Cílem bakalářské práce je finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. V první, teoretické části jsou uvedeny metody finanční analýzy. V druhé, praktické části je zpracováná fiananční analýza pro období let 2004-2008.