Finanční analýza Plzeňský Prazdroj, a.s. - Fuller, Jan; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem bakalářské práce je finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. V první, teoretické části jsou uvedeny metody finanční analýzy. V druhé, praktické části je zpracováná fiananční analýza pro období let 2004-2008.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses