Etika ve finančních službách aneb 10 zásad jak rozpoznat kvalitu - Kubišta, Zdeněk (2009)
Ve své práci jsem se zabýval vývojem českého finančního trhu, jeho regulací a organizacemi, které na něm působí. Hlavním cílem bylo prozkoumat etiku finančních zprostředkovatelů a doporučit spotřebiteli desatero zásad, při jejichž dodržování zvyšuje svou šanci na etický přístup a kvalitní výsledek. Zabýval jsem se také sestavením etického kodexu pro vlastní zprostředkovatelkou činnost.