Etika ve finančních službách aneb 10 zásad jak rozpoznat kvalitu - Kubišta, Zdeněk; Smrčka, Luboš; Svoboda, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Ve své práci jsem se zabýval vývojem českého finančního trhu, jeho regulací a organizacemi, které na něm působí. Hlavním cílem bylo prozkoumat etiku finančních zprostředkovatelů a doporučit spotřebiteli desatero zásad, při jejichž dodržování zvyšuje svou šanci na etický přístup a kvalitní výsledek. Zabýval jsem se také sestavením etického kodexu pro vlastní zprostředkovatelkou činnost.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; profesní organizace; etika; pojišťovnictví; finanční poradenství; bakalářské práce; professional organizations; ethics; insurance; finance consulting services; bachelor's theses