Internetový marketing - efektivita PPC reklamních kampaní - Neugebauer, Josef; Kincl, Tomáš, 1979-; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Záměrem bakalářské práce v teoretické části bylo usadit pojem online reklama mezi ostatní formáty, rozlišit jednotlivé druhy online reklamy a konkrétně zdokumentovat základní východiska PPC reklamy. Dále pak porovnat a definovat současné PPC systémy. V praktické části bakalářské práci popisuji postup při tvorbě jednoduché PPC reklamní kampaně, dále komentuji dosažené výsledky za sledované období a hodnotím účinnost kampaně.
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: internetová reklama; management [obor bakal. práce]; PPC systém; bakalářské práce; Internet advertising; bachelor's theses