Analýza procesů IT oddělení - Ješuta, Martin; Kunstová, Renata, 1962-; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
S rozvojem informačních a komunikačních technologií se otevírá společnostem celé spektrum možností jak zefektivnit svou výkonnost. Trh nabízí i několik řešení na jeden konkrétní problém, ale každé z těchto řešení má odlišné náklady a funkčnost. Vzhledem k těmto faktů roste význam analytické a konzultační práce. Jsou třeba lidé, kteří přemostí vzdělanostní, terminologickou a ideovou propast mezi výrobce a zákazníkem. Oddělení, ve kterém pracuji a ve které zpracovávám tuto bakalářskou práci, má své problémy a tím i prostor pro zlepšení. Cílem této bakalářské práce je tedy analyzovat tyto problémy a předložit ono spektrum možností, které je bude řešit. K analýze využívám teoretické znalosti ze svého studia a praktickou znalost analyzovaného prostředí. Nejprve popíši prostředí oddělení a poté procesy. Následně identifikuji úzká místa a navrhnu jejich optimalizaci.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses