Dopady současné globální ekonomické krize na vývoj zahraničního obchodu ČR v letech 2007-2009 - Hinčica, Vít (2009)
Předkládaná bakalářská práce usiluje zejména o komplexní a pokud možno srozumitelnou analýzu hlavních dopadů současné globální ekonomické krize na vývoj zahraničního obchodu České republiky v letech 2007--2009. Práce je rozdělena do čtyř hlavních částí, které se dále člení na podkapitoly, a zabývá se přitom nejenom samotnými vlivy krize na zahraniční obchod ČR, ježto popisuje mimo jiné také historii zahraničně obchodních vztahů země od 50. let minulého století až do současnosti.