Dopady současné globální ekonomické krize na vývoj zahraničního obchodu ČR v letech 2007-2009 - Hinčica, Vít; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Předkládaná bakalářská práce usiluje zejména o komplexní a pokud možno srozumitelnou analýzu hlavních dopadů současné globální ekonomické krize na vývoj zahraničního obchodu České republiky v letech 2007--2009. Práce je rozdělena do čtyř hlavních částí, které se dále člení na podkapitoly, a zabývá se přitom nejenom samotnými vlivy krize na zahraniční obchod ČR, ježto popisuje mimo jiné také historii zahraničně obchodních vztahů země od 50. let minulého století až do současnosti.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; zahraniční obchod; bakalářské práce; foreign trade; bachelor's theses