Analýza železniční trati Most - Moldava v Krušných horách - Erlitz, Jakub; Mervart, Michal, 1977-; Jirák, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce se zabývá analýzou regionální železniční trati z Mostu do Moldavy v Krušných horách. Teoretická stať je zaměřená na popis železniční infrastruktury, působících institucí a legislativy v drážní dopravě. Praktická stať se v prvé části věnuje popisu trati z hlediska historického a současného provozu, v druhé části dále pojednává o turistickém využití a snaží se nastínit budoucí vývoj.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; železniční doprava; turistika; infrastruktura; bakalářské práce; railroad transportation; hiking; infrastructure (economics); bachelor's theses