Hodnocení vlivů globalizačních trendů na sociálněekonomický vývoj - Charvát, Martin; Plchová, Božena, 1936-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Ve své práci si kladu za cíl zhodnotit vliv integračních procesů na suverenitu státu a z toho plynoucí negativní dopady v sociální oblasti. Tato problematika je pro mne velmi přitažlivá zejména proto, že otevírá velmi ožehavé téma občanské odpovědnosti a autonomní politiky státu s ohledem na zájmy obyvatelstva, ačkoli tato spojitost nemusí být na první pohled patrná.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; globalizace; bakalářské práce; globalization; bachelor's theses