Dopady ekonomické krize na kamionovou dopravu - Šašek, Otakar; Mervart, Michal, 1977-; Svoboda, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce na zvolené téma - Dopady ekonomické krize na kamionovou shrnuje ekonomickou krizi od jejích zárodků ve špatných zákonech (jen povrchně), až po vyhrocení situace, prasknutí spekulační bubliny a následné dopady až dodnes. Zmíněnými dopady se zabývá jednak v obecné rovině, zejména pak ale v kamionové dopravě. Pomocí tabulek, grafů a v neposlední řadě vyjádření odborníků popisuje stav na trhu s přepravními službami v České republice. Práce nakonec nabízí i jistá opatření, jež by mohli pomoci dopravcům pomoci překonat současné období.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; doprava; bakalářské práce; transportation; bachelor's theses