Veřejná doprava v táborské aglomeraci - Heršálek, Petr; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zabývá obecným pohledem na veřejnou dopravu v táborské aglomeraci. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část, kde se zaměřují na MHD a IDS Tábor, Sezimovo Ústí a Planá nad Lužnicí a financování veřejné dopravy.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; veřejná doprava; bakalářské práce; public transport; bachelor's theses