Elektronické bankovnictví v ČR a jeho možnosti - Černý, Martin (2009)
Bakalářská práce se zabývá nejpoužívanějšími formami elektronického bankovnictví, které bankovní instituce nabízejí v České republice i v zahraničí. V teoretické části je popsán vývoj elektornického bankovnictví a výhody, které tento produkt nabízí pro bankovní instituce a pro jejich klienty. Praktická část je zaměřena na polemiku s názory publicisty Nicholase G. Carra. Jeho publiková články jsou v práci konfrontovány s názory odborné veřejnosti IT a s vlastním úsudkem autora, který argumentuje obecnými výhodami užívání informačních systémů pro banky.