Elektronické bankovnictví v ČR a jeho možnosti - Černý, Martin; Matuštík, Ondřej; Richtrmocová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Bakalářská práce se zabývá nejpoužívanějšími formami elektronického bankovnictví, které bankovní instituce nabízejí v České republice i v zahraničí. V teoretické části je popsán vývoj elektornického bankovnictví a výhody, které tento produkt nabízí pro bankovní instituce a pro jejich klienty. Praktická část je zaměřena na polemiku s názory publicisty Nicholase G. Carra. Jeho publiková články jsou v práci konfrontovány s názory odborné veřejnosti IT a s vlastním úsudkem autora, který argumentuje obecnými výhodami užívání informačních systémů pro banky.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; elektronické bankovnictví; bakalářské práce; Internet banking; bachelor's theses