Účetnictví individuálního podnikatele - Holíková, Zuzana (2010)
V bakalářské práci jsem se zaměřila na fyzickou osobu, která se rozhodla podnikat. Cílem této práce bylo tedy shrnout základní náležitosti, které musí individuální podnikatel splňovat, aby mohl vykonávat svoji činnost podle platných právních předpisů. Podstatnou část své práce jsem věnovala vedení účetnictví a na souhrnném příkladu jsem ukázala, jak vypadá účtování daných skutečností v praxi.