Účetnictví individuálního podnikatele - Holíková, Zuzana; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
V bakalářské práci jsem se zaměřila na fyzickou osobu, která se rozhodla podnikat. Cílem této práce bylo tedy shrnout základní náležitosti, které musí individuální podnikatel splňovat, aby mohl vykonávat svoji činnost podle platných právních předpisů. Podstatnou část své práce jsem věnovala vedení účetnictví a na souhrnném příkladu jsem ukázala, jak vypadá účtování daných skutečností v praxi.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; daně; účetnictví; bakalářské práce; taxation; accounting; bachelor's theses