Analýza vývoje platební bilance Arménie - Davtyan, Emil; Brůna, Karel, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce analyzuje vývoj platební bilance Arménie od roku 1993 do roku 2008. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je obecný popis platební bilance, její historie, způsobu sestavování, charakteristika základních položek a také jednotlivých sald, nezbytných k analýze vnější ekonomické rovnováhy státu. V praktické části lze nalézt popis historie Arménie s důrazem na období transformace na tržní systém, analýzu vývoje jednotlivých účtu a sald platební bilance Arménie a jejich ekonomickou interpretaci.
Vedoucí práce: Karel Brůna
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; Arménie; platební bilance; analýza; bakalářské práce; Armenia; balance of payments; analysis; bachelor's theses