Politický marketing vybraného segmentu - Procházková, Barbora (2009)
Cílem této práce je zhodnotit marketingové činnosti politických stran na lokálním politickém trhu města Kutná Hora. Práce vychází z teoretických poznatků, publikovaných autory: E. Bradovou, P. Šaradínem a A. Jablonským. Praktická část se soustředí na podobu kampaní jednotlivých politických stran v rámci voleb do obecních zastupitelstev v roce 2006. Práce popisuje činnosti stran, postupy při výběru kandidátů a podporu poskytnutou lokální straně celostátním vedením strany. Rovněž hodnotí promotion - mix každé z pěti nejsilnějších stran v Kutné Hoře a osahuje analýzu jejich volebních programů.