Metodika oceňování nemovitostí a ocenění rodinného domu s příslušenstvím v Červeném kostelci - Kopecký, Pavel; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se ve své teoretické části zabývá základními pojmy z oblasti oceňování nemovitostí, institucemi z oblasti oceňování majetku a metodami, které se při oceňování nemovitostí používají. V praktické části je oceněna konkrétní nemovitost, a to rodinný dům s příslušenstvím v Červeném Kostelci. Ocenění je provedeno administrativním způsobem podle oceňovací vyhlášky.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses