Analýza obchodní vybavenosti a nákupního chování ve městě Vimperk - Straková, Tereza; Cimler, Petr, 1956-; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Hlavní prioritou všeobecně používané marketingové koncepce je poznávání a uspokojování zákazníkových potřeb. Pro pochopení zákazníka nám pomáhá právě analýza nákupního chování. Cílem této práce bylo popsat nákupním chováním obyvatel města Vimperk. Součástí analýzy bylo zjistit, kde obyvatelé města a okolí nakupují, odůvodnit jejich nákup ve vybraném místě, porovnat případně zjištěná fakta s celorepublikovými trendy a zhodnotit úroveň obchodní vybavenosti města.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses