Efektivní daňové sazby daně z příjmů fyzických osob v zemích OECD nebo EU - Peroutka, Vojtěch; Vančurová, Alena, 1957-; Eisenwort, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
V bakalářské práci nazvané "Efektivní daňové sazby daně z příjmu fyzických osob v zemích OECD nebo EU" je popsána efektivní daňová sazba, metody jejího výpočtu, nejdůležitější faktory ovlivňující její výši a rozdíly v ekonomickém a právním pojetí efektivní daňové sazby. Tato teorie je aplikována na Francii, Itálii, Českou republiku a Slovenskou republiku. Výsledky aplikace jsou zhodnoceny a navzájem porovnány.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; Itálie; Francie; bakalářské práce; Italy; France; bachelor's theses