Možnosti mobilního připojení na internet v ČR - Křižka, Radek; Pour, Jan; Kubíček, Jovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tématem předkládané práce je popis mobilního připojení na internet v České republice a na Slovensku. V teoretické části je pozornost věnována jednotlivým technologiím, které jsou v současnosti na našem území dostupné, což znamená GSM, GPRS, EDGE, UMTS a HSDPA. Praktická část je zaměřena na operátory na českém a slovenském trhu. Každá společnost je krátce představena, jsou prezentovány jejich současné nabídky služeb a pokrytí. Dále jsou možnosti internetového připojení navzájem srovnány. Cílem práce je poskytnout ucelený pohled na trh mobilního připojení na internet, a to jak hlediska teoretického, tak i praktického.
Vedoucí práce: Jan Pour
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses