Zaměstnanecké výhody - Sochorová, Iva (2009)
Cílem této práce je představit běžnou nabídku benefitů a zmapovat jejich daňovou výhodnost, posoudit vliv finanční krize na strukturu a množství benefitů, které jsou firmy ochotné poskytovat a posoudit systém poskytování zaměstnaneckých výhod v konkrétní firmě, a to zejména s ohledem na informovanost a spokojenost zaměstnanců.