Zaměstnanecké výhody - Sochorová, Iva; Šikýř, Martin, 1974-; Kuřetová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této práce je představit běžnou nabídku benefitů a zmapovat jejich daňovou výhodnost, posoudit vliv finanční krize na strukturu a množství benefitů, které jsou firmy ochotné poskytovat a posoudit systém poskytování zaměstnaneckých výhod v konkrétní firmě, a to zejména s ohledem na informovanost a spokojenost zaměstnanců.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zaměstnanecké výhody; bakalářské práce; employee fringe benefits; bachelor's theses