Komunikační online strategie cestovní agentury Invia.cz, s.r.o. při vstupu na nové trhy - Pazelskyi, Pavlo; Stříteský, Václav; Chovancová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zabývá analýzou nástrojů internetového marketingu, které lze uplatnit v komunikační strategii podniku při vstupu na nové trhy. Na příkladě portálu firmy Invia.cz je použit a otestován nejvhodnější marketingový nástroj. V závěru práce je provedeno zhodnocení dosažených výsledků a jsou navržena doporučení pro další vývoj.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; internetový marketing; bakalářské práce; Internet marketing; bachelor's theses