Analýza způsobu získávání zaměstnanců v podniku - Budík, Karel; Beroušek, Petr, 1952-; Tošovský, Michal, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Příprava metodiky pro kontrolu validity výběrového řízení, které proběhlo ve společnosti PNS, a.s.
Vedoucí práce: Petr Beroušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses