Finanční analýza společnosti Třinecké železárny a.s. - Šálek, Jan; Eysseltová, Sylvie; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem bakalářské práce je provedení finanční analýzy, zhodnocení finančního zdraví a porovnání s odvětvím v letech 2004 - 2008
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses