Toky materiálov a tovaru vo firme Hesta s.r.o. - Ižar, Eduard (2009)
V mojej bakalárskej práci sa zaoberám aplikáciou postupov riadenia a plánovania materiálového toku, spôsobu prepravy a poskytovaných služieb vo firme Hesta, spol. s.r.o.