Toky materiálov a tovaru vo firme Hesta s.r.o. - Ižar, Eduard; Mervart, Michal, 1977-; Šiovič, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V mojej bakalárskej práci sa zaoberám aplikáciou postupov riadenia a plánovania materiálového toku, spôsobu prepravy a poskytovaných služieb vo firme Hesta, spol. s.r.o.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; služby; bakalářské práce; service industries; bachelor's theses