Finanční analýza konkrétního podniku - Jelínek, Martin (2009)
Cílem mé práce je na základě získaných teoretických znalostí zhodnotit finanční zdraví podniku Pivovary Staropramen, a.s. a srovnat ho se svým konkurentem. Analyzuji časovou řadu šesti po sobě jdoucích let.