Finanční analýza konkrétního podniku - Jelínek, Martin; Mikan, Pavel, 1963-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem mé práce je na základě získaných teoretických znalostí zhodnotit finanční zdraví podniku Pivovary Staropramen, a.s. a srovnat ho se svým konkurentem. Analyzuji časovou řadu šesti po sobě jdoucích let.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses