Problematika zdanění příjmů neziskových organizací v ČR - Šindler, Jan; Slintáková, Barbora; Teklý, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tématem mé bakalářské práce je identifikace problémů při zdaňování příjmů neziskových organizací, a to v návaznosti na současnou právní úpravu. Pro dosažení svého cíle jsem prostudoval jednak literární zdroje, jednak využil informace získané z dotazníkového šetření provedeného mezi oslovenými daňovými poradci. Vyhodnocením všech získaných informací jsem došel k názoru, že současná právní úprava zdanění příjmů při různorodosti subjektů spadajících do kategorie neziskových organizací není jednoznačná, resp. je komplikovaná.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses