Analýza logistických procesů v prostředí elektronického obchodu ve firmě Mechanik s.r.o. - Slepička, Jiří (2010)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu společnosti Mechanik s.r.o. a jejích logistických procesů, probíhajících v prostředí elektronického obchodu. Dále budou zhodnoceny logistické procesy, které jsou spjaty s koloběhem zboží a navrhnu vhodné změny, jenž povedou k celkovému zefektivnění logistického řetězce.