Analýza logistických procesů v prostředí elektronického obchodu ve firmě Mechanik s.r.o. - Slepička, Jiří; Novotný, Michal; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu společnosti Mechanik s.r.o. a jejích logistických procesů, probíhajících v prostředí elektronického obchodu. Dále budou zhodnoceny logistické procesy, které jsou spjaty s koloběhem zboží a navrhnu vhodné změny, jenž povedou k celkovému zefektivnění logistického řetězce.
Vedoucí práce: Michal Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses