Letecká přeprava nebezpečného zboží - Gregor, Petr; Zelený, Lubomír; Chárová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Teoretická část: Definice nebezpečného zboží, IATA a IATA DGR, klasifikace a druhy nebezpečného zboží, zabezpečení nebezpečného zboží; Praktická část: Představení společnosti DHL International, nebezpečné zboží v podmínkách společnosti DHL, zaznamenané incidenty
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses