Eclipse Process Framework Composer - Pospíšil, Marek (2009)
Cílem této práce je vytvořit uživatelskou příručku v českém jazyce pro začínající uživatele nástroje Eclipse Process Framework Composer. Čtenář je nejprve seznámen s nástrojem Eclipse Process Framework Composer a základy problematiky metodiky vývoje softwaru se zaměřením na metodiku OpenUp. V druhé části jsou postupně popsány možnosti a způsob použití tohoto nástroje od jeho instalace po publikaci vytvořených procesů. Popis je také doplněn názornými příklady.