Eclipse Process Framework Composer - Pospíšil, Marek; Buchalcevová, Alena, 1958-; Balada, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této práce je vytvořit uživatelskou příručku v českém jazyce pro začínající uživatele nástroje Eclipse Process Framework Composer. Čtenář je nejprve seznámen s nástrojem Eclipse Process Framework Composer a základy problematiky metodiky vývoje softwaru se zaměřením na metodiku OpenUp. V druhé části jsou postupně popsány možnosti a způsob použití tohoto nástroje od jeho instalace po publikaci vytvořených procesů. Popis je také doplněn názornými příklady.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses