Zvláštnosti podnikání v specializované silniční dopravě - Kouřil, Michal (2010)
Tato bakalářská práce je tradičně rozdělena na teoretickou a praktickou část. Jejím cílem je charakteristika specifik podnikání v automobilové dopravě se zaměřením na přepravu automobilů a výpočet základních relevantních provozních ukazatelů.Teoretická část obsahuje základní potřebné definice, charakteristiku vývoje silniční dopravy a shrnutí legislativy související s podnikáním v silniční dopravě. Praktická část je zaměřena na skutečnou společnost Walon CZ, s.r.o.