Zvláštnosti podnikání v specializované silniční dopravě - Kouřil, Michal; Eisler, Jan, 1947-; Sobotková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce je tradičně rozdělena na teoretickou a praktickou část. Jejím cílem je charakteristika specifik podnikání v automobilové dopravě se zaměřením na přepravu automobilů a výpočet základních relevantních provozních ukazatelů.Teoretická část obsahuje základní potřebné definice, charakteristiku vývoje silniční dopravy a shrnutí legislativy související s podnikáním v silniční dopravě. Praktická část je zaměřena na skutečnou společnost Walon CZ, s.r.o.
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses