Jak si založit podnik - Jankovská, Daniela; Dvořáček, Jiří, 1947-; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Založení společnosti není v dnešní době věc jednoduchá, zakladatel musí vzít v úvahu mnoho kritérií, která by mu měla být před zahájením podnikatelské činnosti známa. Jedná se o výběr typu právnické osoby až po povinnost plnit závazky nejen vůči dodavatelům, ale vůči státu. Tato práce má provést začínajícího podnikatele jednotlivými aspekty podnikání a v druhé části aplikuje některé z nich do praktického příkladu skutečně vznikající společnosti BONMOTO s.r.o.. Odhadnutím počátečních výstupů a společníky požadovaných předpokladů a následným sestavením výkazů a analýzou získaných dat vzniká návod na založení společnosti a předpoklad jejího růstu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses