Finanční analýza společnosti Rudolf Jelínek, a. s. - Držálek, Jakub (2009)
Pro tuto práci jsem si vybral společnost Rudolf Jelínek a.s., výrobce alkoholických nápojů. Cílem je analyzovat a zhodnotit finanční situaci podniku v letech 2004 až 2008. Pro tuto práci jsem využil výročních zpráv podniku, které se nachází na jejich internetových stránkách.