Finanční analýza společnosti Rudolf Jelínek, a. s. - Držálek, Jakub; Horník, Tomáš; Nowak, Ondřej, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Pro tuto práci jsem si vybral společnost Rudolf Jelínek a.s., výrobce alkoholických nápojů. Cílem je analyzovat a zhodnotit finanční situaci podniku v letech 2004 až 2008. Pro tuto práci jsem využil výročních zpráv podniku, které se nachází na jejich internetových stránkách.
Vedoucí práce: Tomáš Horník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses