Analýza souboru kritérií u projektů financovaných z ESF - Švec, Petr (2009)
Cílem práce je analyzovat soubory kritérií, které byly použity k hodnocení u projektů financovaných z Evropského sociálního fondu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na představení subjektů zapojených do procesu udílení dotací, legislativu a problematiku vícekriteriálního rozhodování. Praktická část se zabývá samotnou analýzou, která nahlíží na vzorek z různých úhlů pohledu.