Analýza souboru kritérií u projektů financovaných z ESF - Švec, Petr; Švecová, Lenka; Fotr, Jiří, 1938-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce je analyzovat soubory kritérií, které byly použity k hodnocení u projektů financovaných z Evropského sociálního fondu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na představení subjektů zapojených do procesu udílení dotací, legislativu a problematiku vícekriteriálního rozhodování. Praktická část se zabývá samotnou analýzou, která nahlíží na vzorek z různých úhlů pohledu.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; veřejné zakázky; bakalářské práce; analysis; public contracts; bachelor's theses