Zavádění ERP systémů do malých a středních podniků - Mach, Jan; Svatá, Vlasta, 1952-; Říhová, Zora, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato práce je zaměřena na zjišťování faktorů, které ovlivňují volbu správného dodavatele pro zavedení ERP systému. Hlavním cílem je ověření předpokladu dynamického vývoje ERP systému a jeho vliv na úspěšnost na trhu. Nejprve je popisován vývoj ERP systému, od předchůdců ERP až po nejnovější trendy. Následující část je zaměřena na popis zavádění ERP. V posledním části práce je proveden průzkum trhu dodavatelů ERP pro středně velké podniky dle Gartnerovi metodiky Magic Quadrants, která by měla pomoci identifikovat klíčové faktory ovlivňující jejich úspěšnost na trhu.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses