Marketingová komunikace turistické oblasti - Žabková, Romana (2010)
Rozbor marketingové komunikace turistické oblasti s ohledem na její historický, ekonomický a kulturní vývoj. Provedu analýzu složek marketingového mixu a analýzu SWOT, se zaměřením na komunikační mix.