Marketingová komunikace turistické oblasti - Žabková, Romana; Skokanová, Dagmar; Štědroň, Bohumír, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Rozbor marketingové komunikace turistické oblasti s ohledem na její historický, ekonomický a kulturní vývoj. Provedu analýzu složek marketingového mixu a analýzu SWOT, se zaměřením na komunikační mix.
Vedoucí práce: Dagmar Skokanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses