Analýza obchodování a jeho logistického zajištění v prostředí C2C a B2C při importu zboží z Číny - Přibyl, Jiří (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou obchodování a jeho logistickým zajištěním v prosředí customer to customer a business to customer při importu zboží z Číny. Jeho následným prodejem prostřednictvím elektronických aukčních síní s příkladem z praxe a optimalizací celého procesu.